Scooters & Brommers

vanooijen-scooters-derbi-scooters-logoDerbi bromfietsen & scooters
Het spaanse bromfietsen merk Derbi staat bekent om zijn race resultaten. Populaire modellen zijn de Derbi GPR 50, Derbi Senda en de Derbi Boulevard.
Meer: Derbi bromfiets & scooter modellen


vanooijen-scooters-kymco-scooters-logoKymco scooters
Kymco is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan. Het produceerd zelfs 450 cc motoren voor BMW. Populaire modellen zijn de Kymco Agility, de Kymco Sento en de Kymco People S.
Meer: Kymco scooter modellen


vanooijen-scooters-malaguti-scooters-logoMalaguti scooters en bromfietsen
Malaguti is een Italiaans merk wat is opgericht door wielrenner Antonio (“Tonino”) Malaguti. Het bedrijf maakt o.a. lichte motorfietsen, scooters en vouwmotorfietsen.
Meer: Malagutu scooter & bromfiets modellen


vanooijen-scooters-peugeot-scooters-logoPeugeot scooters
Het Franse merk Peugeot produceerd als sinds 1899 bromfietsen en was actief in de racerij. Populaire modellen zijn de Peugeot Vivicity, de Peugeot Speedfight, en de Peugeot Jet Force.
Meer: Peugeot scooter modellen


vanooijen-scooters-piaggio-scooters-logoPiaggio scooters
Piaggio is een grote Italiaanse producent van bromfietsen, scooters en motorfietsen. Verschillende andere Europese merken behoren tot het Piaggio-concern.
Meer: Piaggio scooter modellen


vanooijen-scooters-sym-scooters-logoSym scooters
SYM is een Taiwanees merk van scooters en motorfietsen. Het betekent San Yang Motorcycles. Populaire scooters zijn de Sym Mio, Sym Cello en de Sym Jet.
Meer: Sym scooter modellen


vanooijen-scooters-vespa-scooters-logoVespa scooters
Piaggio is een Italiaans merk dat vanaf 1946 beroemd werd met de productie van scooters die de naam Vespa (wesp) kregen. Populaire scooters zijn de Vespa S, de Vespa LX en de Vespa LXV.
Meer: Vespa scooter modellen