Derbi scooters

Derbi Boulevard 50 2tDerbi Boulevard 50 2T

Eén van de meest opvallende kenmerken van het nieuwe Boulevard 2009 gamma is de komst van een 50cc lucht gekoeld 2-takt blok, dat bovenop de 4-takt 125 versie beschikbaar zal zijn.
Meerinfo: Derbi Boulevard 50 2T

Derbi GP1 50 OpenDerbi GP1 50 Open

De GP1 Open 50 behoudt alle eigenschappen van de GP1, een sportieve scooter met een aluminium dubbel buizenframe en kwalitatief hoogstaande onderdelen.
Meer info: GP1 50 Open

Derbi GPR 50 2TDerbi GPR 50 2T

Na de succesvolle lancering van de GPR125 4T, presenteert DERBI nu met trost de GPR 50 2T. Voor de jonge bromfietsrijder het perfecte model om vast kennis te maken met het echte motorrijden.
Meer info: Derbi GPR 50 2T

Derbi GPR 50 Nude Derbi GPR 50 Nude

De GPR is het resultaat van Derbi’s intentie om een norm te blijven op vlak van motorfietsen, met nieuwe technologieën en vooruitstrevende ideeën. Deze keer legt Derbi de nadruk op een model met een grote visuele impact.
Meer info: Derbi GPR 50 Nude

Derbi GPR 50 Racing Derbi GPR 50 Racing

De passie voor motorrijden begint al bij de jeugd, wanneer een motorfiets het eerste symbool wordt voor individualiteit. Deze passie groeit met het verlangen om met de sportiefste en meest innovatieve competitiemachines te rijden.
Meer info: Derbi GPR 50 Racing

Derbi Senda DRD Evo 50 SM  Derbi Senda DRD Evo 50 SM

De nieuwe DRD EVO is een evolutie van de legendarische Derbi Senda. Van dit model, de bestseller van het Derbi gamma, zijn reeds meer dan een half miljoen exemplaren van verkocht sinds de lancering begin jaren ’90.
Meer info: Derbi Senda DRD Evo 50 SM

Derbi Senda DRD Racing 50 SMDerbi Senda DRD Racing 50 SM

Agressief, efficiënt en modern.. Zo kan je de DRD Racing Supermotard best omschrijven. Weinig onderhoud en veel vermogen. Makkelijk te bereiden, makkelijk hanteerbaar.
Meer info: Derbi Senda DRD Racing 50 SM

Derbi Senda XRace 50 SMDerbi Senda XRace 50 SM

De Derbi Senda is de droom van jonge Europeanen die houden van off-road en supermotard, of een mix van beide. Deze Off-road-stadsmotorfiets is fascinerend omwille van zijn fantastische design
Meer info: Derbi Senda XRace 50 SM

Derbi Senda XTreme 50 RDerbi Senda XTreme 50 R

De Derbi Senda is de droom van jonge Europeanen die houden van off-road en supermotard, of een mix van beide. Deze Off-road-stadsmotorfiets is fascinerend omwille van zijn fantastische design.
Meer info: Derbi Senda XTreme 50 R

Derbi Senda XTreme 50 SMDerbi Senda XTreme 50 SM

Verover de straat met deze oogverblindende stoere motorfiets. De Senda Xtreme geeft je de beste ingrediënten voor een geweldige rijervaring.
Meer info: Derbi Senda XTreme 50 SM