Peugeot Speedfight 3 RS

[singlepic id=95 w=250 h=250 float=left]De Peugeot Speedfight 3 RS is verkrijgbaar in de uitvoeringen:
25km/uur en 45km/uur Matt Black & White.

A NEW SENSATION !

Bij de Speedfight RS zijn kosten noch moeite gespaard om een totaal nieuw model te ontwikkelen. Een nieuw tijdperk is begonnen en daarbij is niets bij het oude gebleven, behalve dan de vertrouwde kwaliteit die u van een merk als Peugeot mag verwachten.

De Speedfight RS is voorzien van een digitaal dashboard, uiteraard inclusief een toerenteller en een sportieve uitlaat met “reverse” demper op alle 45 km uitvoeringen. De liquid cooled versions beschikken over een schijfrem voor & achter, tevens is bij deze uitvoering de achterschokdemper ook nog eens voorzien van een expansievat.

Technische gegevens Peugeot Speedfight 3 RS

Uitvoering 25km / 45km, Koeling lucht gekoeld / vloeistof gekoeld, Tankinhoud 8 liter, Rem voor schijf, Rem achter trommel / schijf, Wielmaat 13 inch, Gewicht 97 kg / 99 kg, E-Start ja, Kickstart ja

Speedfight 3 RS kopen?

Heeft u intresse om een Peugeot Speedfight 3 RS scooter te kopen kom dan gerust langs in de scooterwinkel of stuur een Email naar info@vanooijen-scooters.nl.

Meer info Peugeot Speedfight 3 RS?

Wilt u meer informatie over de Peugeot Elystar Advantage scooter download de Peugeot catalogus 2010 in .pdf of neem een kijkje op de Peugeot website.

– Peugeot Scooters catalogus 2010
– www.peugeot-scooters.nl