Peugeot Vivacity Basic

[singlepic id=63 w=250 h=250 float=left]De Peugeot Vivacity Basic is verkrijgbaar in de uitvoeringen:
25km/uur en 45km/uur Red, Black, Polar White & Night Blue.

LIFE IN THE HEART OF THE CITY

Ontdek de Vivacity daar waar deze stijlvolle scooter het best tot zijn recht komt….in het drukke stadsverkeer. Elegant en comfortabel omzeilt u moeiteloos de rij met wachtende auto’s. Zoeken naar een parkeerplaats? Daar lacht u voortaan om! Bepaal uw eigen tempo met de Peugeot Vivacity!

De Vivacity is een compleet uitgeruste scooter zoals u van het merk Peugeot mag verwachten. De scooter heeft een overzichtelijk digitaal dashboard, een handgreep voor de duo passagier en een veilige schijfrem in het voorwiel. Op het gebied van bergruimte is de Vivacity onovertroffen. Niet alleen onder de royale buddyseat maar ook achter de voorklep kunt u bagage vervoeren.

Technische gegevens Peugeot Vivacity Basic

Uitvoering 25 km /45 km, Koeling Luchtgekoeld, Tankinhoud 8 liter, Rem voor schijf, Rem achter trommel, Wielmaat 12 inch, Gewicht 90kg, E-Start ja, Kickstart ja

Vivacity Basic kopen?

Heeft u intresse om een Peugeot Vivacity Basic scooter te kopen kom dan gerust langs in de scooterwinkel of stuur een Email naar info@vanooijen-scooters.nl.

Meer info Peugeot Vivacity Basic?

Wilt u meer informatie over de Peugeot Elystar Advantage scooter download de Peugeot catalogus 2010 in .pdf of neem een kijkje op de Peugeot website.

– Peugeot Scooters catalogus 2010
– www.peugeot-scooters.nl