0174 - 270506 info@vanooijen-scooters.nl

Van Ooijen Scooters

Peugeot Kisbee Black edition euro 4

Voor stoere boys en girls

De Peugeot Kisbee Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Black Edition mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer. 

De Peugeot Kisbee Black Edition heeft het Euro4 keurmerk en dat betekent dat de Kisbee voldoet aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Kisbee nog milieuvriendelijker 

Specificaties
Met zijn elegante koplamp, aluminium vloerpaneel, 12” lichtmetalen velgen en luxueuze zadel straalt deze scooter van boven tot onder kwaliteit uit. Onder het zadel zit een opbergvak waarin een integraalhelm kan worden opgeborgen, terwijl op de vlakke vloerplaat veilig een extra tas kan worden meegenomen. 

De Peugeot Kisbee Black Edition is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee Black Edition u enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.

Technische gegevens

MotorAandrijvingVarioType4TCilinderinhoud49.9 ccBrandstof toevoerInjectieChassisLengte (mm)1854Breedte stuur (mm)664Hoogte (mm)1156Zadelhoogte (mm)760Wielbasis (mm)1156Leeggewicht (kg)87Tankinhoud (L)6.5VoorveringTelescopische vorkAchterveringHydraulischVoorremSchijf 170 mmAchterremTrommel 110 mmVoorband110/70 – 12Achterband110/70 – 12OverigDashboardAnaloogOpbergruimteJa